2 Following
hannahmiller

hannahmiller

The Harver Group Management: Cirrus bemanning Services starte med en pilot av Talent banen

Cirrus, ABU midlertidig ansettelse jobber innen kontaktsenteret, har lansert en pilot av Talent banen, det online søknad verktøyet for kontakt sentre. Målet med piloten er å undersøke effektiviteten av rekrutteringsprosessen kan forbedres, mens kvalitet er minst like. Cirrus også svare videre Talent banen og utviklingen innen online kommunikasjon og bruke.

 

Noen av kandidater som er på utkikk etter en jobb gjennom på Cirrus Online Talent Pitch. Forventningen er at denne større utvalg kan opprettes og et bredere publikum er adressert, inkludert personer som ikke er fysisk i stand til å komme og vil bruke for avstand. Kandidater går gjennom den utgående eller Inngående varianten Talent Pitch, avhengig av modus der de gjelder for.

 

(Pre) valg er basert på 3 kunde ringer som går gjennom kandidaten som ulike ferdigheter inkludert multitasking, språkkunnskaper, skrive ferdigheter, men også å måle bruken av kommunikasjon stiler. Deretter gjør kandidaten en intelligens og personlighetstest. Talent Pitch som resulterer i en matchende score. Matchende score er ikke direkte grunn til å godta eller avvise. Samtidig vil kandidat Talent Pitch beslaglagt rekrutterer personlig til hans / hennes program og se resultatene.

 

Resultatene av Talent banen reflekterer sannsynligheten for å lykkes av kandidat i plasseringen av call center medarbeider. Videoer i Talent banen reflekterer direkte på å arbeide i en callcenter. Kandidaten velger å bevisst bruke og vet han / hun er forventet. Dette øker sjansen for en vellykket kamp. I tillegg fungerer verktøyet som et stykke bekreftelse av en mistenkt. Basert på CV kan noen synes ganske passende og Talent Pitch kan underbygge denne antakelsen gir større sikkerhet. Det er også kandidater som ennå ikke har kundesenteret erfaring. De kan være veldig praktisk, men kan ikke du lese på CV. Talent Pitch gir en objektiv se på utvelgelsesprosessen og kan dermed gjøre rekrutteringsprosessen mer effektiv og redusere uønskede omsetning. Sistnevnte kan måles etter 6 eller 12 måneder.

 

Erwin Plantema, direktør for Cirrus sier: "alle slags rekruttering de siste årene har endret seg vesentlig, og vi har allerede brukt online teknikker, videoer, vurderinger og tjenesten kunnskap tester over Internett. Vi ønsker å videreutvikle dette og er nå undersøke om Talent banen hjelper oss. Talent Pitch bør gi nytte for våre kunder og kandidater, og som har å bevise dette pilot. Men finner vi at rapporten resultatene av en kandidat kan utvides med mer informasjon på score, så det er også godt å forstå for våre kunder. "

 

Denne omfattende resultater rapporten blir utviklet. Rekrutterere og selskaper som arbeider indirekte med Talent banen, for eksempel gjennom agency, med denne nye rapporten kan vurdere søknaden av kandidaten og tolke score riktig.

 

Se www.cirrus.nl for mer informasjon om Cirrus